RETOURNEREN

Restitutiebeleid
We hebben een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een retour aan te vragen. Bij iedere bestelling ontvang je een retour formulier. Deze dient te zijn ingevuld en bijgevoegd bij de retournering.

Je kunt het artikel terugsturen naar:
This N That
Amicitia 2
5993 DB Maasbree

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet jouw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking.
Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een retourvraag via info@thisnthat.nl

Schade en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en verhelpen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen). Neem contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt over uw specifieke artikel.
Helaas kunnen we geen retouren van cadeaubonnen accepteren.

Omruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u heeft te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe artikel te doen.

Restituties
We laten het je weten zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd. Bij goedkeuring wordt het bedrag automatisch terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat de bank of creditcardmaatschappij de restitutie heeft verwerkt en bij geboekt.

goold 1@4x
Asset 1@4x (1)
  • Geen producten in winkelmand